Jobba hos oss

Lediga tjänster


Fordonstekniker

Autoval i Sundsvall AB - Fullserviceanläggning för Mazda och Suzuki!


Dina Arbetsuppgifter!
Som fordonstekniker för Mazda kommer Du att ingå i ett team av duktiga människor som alla brinner för sina olika uppgifter, och med en vilja av att alltid sätta våra kunder i centrum.
Dina arbetsuppgifter innefattar bland annat felsökning, elektronik, service och reparationer, och Du har förstås ett brinnande intresse för fordon och mekanik.

Din profil och kvalifikationer!
Du skall ha dokumenterad kompetens som fordonstekniker och flerårig erfarenhet av el-och data felsökningar, diagnoser samt tekniska problemlösningar, självklart har Du fullgjord fordonsteknisk utbildning och minst B-körkort.
Har du utbildning för och har arbetat med El och Hybrid fordon är detta ett stort plus!
Du skall även vilja fortsätta utvecklas och växa som yrkesman i en miljö med starka varumärken och spännande teknik.

Tjänsten kan stundtals kräva högt tempo och utöver Ditt tekniska kunnande är det viktigt att Du är en glad och positiv person med hög stresstålighet.
Du känner Dig även bekväm med att ta till Dig skrivna instruktioner, och att själv ansvara för att söka efter information.

Du behärskar svenska och engelska i tal och skrift, är lyhörd, noggrann och serviceinriktad och har lätt att kommunicera med människor i alla lägen. God datorvana är en förutsättning för att lyckas i arbetet.

Är du intresserad?

Då skickar Du Din ansökan fortast möjligt. Tjänsten ska tillsättas omgående och därför sker rekryteringsarbetet löpande under ansökningstiden

Skicka ansökan